Fluor is een van 's werelds meest toonaangevende, beursgenoteerde bedrijven op het gebied van engineering, procurement, constructie, maintenance en projectmanagement. In Nederland  is Fluor B.V. al meer dan 50 jaar actief en het combineert internationale sterkte met lokale focus voor opdrachtgevers over de hele wereld.
Met innovatieve geneesmiddelen, vaccins en waarde toevoegende oplossingen maakt MSD wereldwijd een verschil in de gezondheid en het leven van mensen en dieren. Het beste gezondheidsbedrijf zijn, dat is onze ambitie. Dagelijks geven wij op allerlei manieren invulling aan onze ambitie door baanbrekende innovaties en geneesmiddelen te ontdekken en te ontwikkelen. Door die zo efficiënt mogelijk te produceren. En door ze vervolgens duurzaam beschikbaar te maken. Voor zoveel mogelijk mensen die ze nodig hebben. Of het nu gaat om oncologische geneesmiddelen of antibiotica, behandeling van diabetes en hart- en vaatziekten, hepatitis of immuunziekten.
PWN is drinkwaterbedrijf en beheerder van de duinen in Noord-Holland. Jaarlijks wordt ruim 106 miljoen kubieke meter drinkwater aan bijna 783.000 consumenten, bedrijven en instellingen in de provincie Noord-Holland tegen kostprijs geleverd. Waterzuivering vindt plaats in waterfabrieken te Andijk, Bergen, Heemskerk, Wijk aan Zee en in de duinen. Daarnaast beheert PWN in opdracht van de provincie ruim 7.334 hectare aan natuurgebieden tussen Zandvoort en Bergen.
Het is vanzelfsprekend dat de Bibliotheek de KinderUniversiteit steunt, we stellen graag onze locatie beschikbaar op zondagen. De bibliotheek is opgericht om mensen gelijke kansen te bieden en iedereen in staat te stellen zich te ontwikkelen, de KinderUniversiteit richt zich met hetzelfde doel op kinderen. Mijn persoonlijke motivatie als directeur van Bibliotheek Zuid-Kennemerland is het feit dat ik in het verleden vanuit KPN de KidZZ Academy heb opgericht. Ik vind het ontzettend leuk om bij de Bibliotheek weer in aanraking te komen met belangrijke, maatschappelijke initiatieven!
Stichting Kinderopvang Haarlem biedt dagopvang en buitenschoolse opvang in Haarlem en Santpoort-Zuid. Kinderen krijgen in onze professionele kinderopvang ontwikkelingskansen op alle gebieden in interactie met andere kinderen in hun leeromgeving. Wij dagen het kind uit tot het opdoen van nieuwe ervaringen en sluiten aan bij eventueel bestaande interesses van het kind door middel van ontwikkelingsgerichte activiteiten. Het kind wordt ondersteund door ons vakbekwaam personeel dat zich continue blijft ontwikkelen door scholing en pedagogische coaching en ondersteuning.
Ronde Tafel 111: De Nederlandse Ronde Tafel is een serviceclub die betrokken is bij de lokale, nationale en internationale maatschappij. Tafel 111 (Santpoort) staat voor het mogelijk maken van de persoonlijke groei en ontwikkeling van kinderen in de regio Haarlem. Naast financiële ondersteuning zet RT 111 zich in voor de KinderUniversiteit door gebruik van het RT 111 professionele netwerk en expertises.
Imbema is van oorsprong een Haarlemse technische handelsonderneming. Wij leveren kwalitatief hoogstaande technische producten in de vakgebieden gas, water en energie, handel en industrie, bouw en infra, offshore, maritiem en procesindustrie en mobiliteit. Imbema staat voor A-kwaliteit producten, duurzame oplossingen, lange relaties met het oog op de toekomst, innovatie en de juiste verbindingen. Wij zien erop toe dat we oplossingsgericht denken en de juiste producten leveren, wat past binnen duurzaam en energiezuinig alsmede commercieel verantwoord ondernemen. Imbema is daarmee voor de klanten de brug naar duurzame techniek.


Ook sponsor worden van de Kinder Universiteit Haarlem?


Wilt u een leerling aanmelden?
Heeft u een vraag?
Wij horen graag van u...

Projectleider Natasja Terheijden 

06 484 31001 

Onze locatie op zondag: Bibliotheek Haarlem Centrum 

Gasthuisstraat 32 

Of mail ons via het