Elke zondag komen enthousiaste leerlingen naar KinderUniversiteit Haarlem om samen met een bevlogen gastdocent zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Om verder te kunnen groeien hebben we financieel betrokken partners nodig. Zonder hen geen KinderUniversiteit Haarlem. Onze partners zijn (Haarlemse) bedrijven, fondsen en stichtingen. Zij maken ons programma mogelijk en leveren een (financiƫle) bijdrage.

We werken graag mee aan de PR en MVO doelstellingen van bedrijven. Bedrijven of personen kunnen KinderUniversiteit Haarlem financieel steunen door middel van de adoptie van een kindplaats of een thema. Met de financiering van een thema verbindt het bedrijf zijn naam aan een vakgebied of beroepsgroep. Ook kunt u een concrete activiteit of excursie bekostigen.

Wilt u meer informatie, neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek en verkennen de mogelijkheden: Hans Bakkenes, HJAC@planet.nl. Schenkingen aan KinderUniversiteit Haarlem zijn fiscaal aftrekbaar door de ANBI-status van de organisatie.

Ook sponsor worden van de Kinder Universiteit Haarlem?


Wilt u een leerling aanmelden?
Heeft u een vraag?
Wij horen graag van u...

Projectleider Natasja Terheijden 

06 484 31001 

Onze locatie op zondag: Bibliotheek Haarlem Centrum 

Gasthuisstraat 32 

Of mail ons via het